top of page

Voleu veure els pares increïbles que sou?

 

Als teus fills no els importa que no hagis perdut el pes dels embarassos, ni que el seu pare sigui calb, el què els agrada de vosaltres és que els cuideu tan bé com sabeu i que esteu per tot el que us necessiten.

Feu-los aquest regal per sempre, ja no per l´estona tan divertida que passarem gravant, sinó pel record que tindran per sempre de la seva infància, d´allò que acostumeu a fer els caps de setmana amb ells.

De la necessitat de donar moviment a les imatges se'm va passar la cap la idea de començar a crear vídeos familiars, encara més emotius que les fotografies, ja que a l'anar acompanyats de la música i de moviments pausats, els sentiments afloren encara més.

Aquests vídeos es fan a casa vostra, sigui com sigui la casa, és la vostra llar, i per documentar un moment de les vostres vides, és el millor espai, després sempre sortirem una estona al bosc, la platja o la ciutat.

Es necessiten unes 3 hores de gravació per poder entregar-vos un vídeo d'entre 3 i 5 minuts de durada, editat i amb música amb llicència.

Us animeu?

Greta Primer aniversari

Familia Villatoro

bottom of page