_MG_2155.jpg

"M´inspira la natura, uns cabells que es mouen per la brisa, unes mans agafades, els teixits delicats..."

Al 99,9% dels meus clients no els agrada posar, és per això que els meus reportatges són una experiència, el passar una estona junts, estar pels nens, per la parella,  divertint-vos, sense mirar el rellotge i deixant que els millors moments surtin sols.

Lacapsadefotos Matadepera i La Cerdanya.

Tel: 645-881-604

hola@lacapsadefotos.com

Com anirà la sessió?

QUAN I COM RESERVO?
Una vegada tingueu clar el tipus de sessió que voleu fer buscarem una data que ens vagi bé a tots. Com abans millor, sobretot si voleu fer-la en cap de setmana. Des de l'apartat CONTACTE em podeu escriure o bé per email o xarxes socials.
Necessitaré una paga i senyal d'un 20% aproximadament per a reservar la data, sobretot si són comunions o casaments.

QUÈ HE DE PORTAR?
No cal que porteu res, jo sempre tinc alguna coseta d'atrezzo, però si us fa il.lusió alguna cosa en especial la podeu dur sense cap problema, si encaixa la farem servir.
Si es tracta d'una sessió newborn necessitaré que em prepareu un coixí de lactància. I no patiu per la casa, no cal que tingueu una casa perfecte ni brillant.
En el cas de precomunions el nen o nena haurà de dur el vestit de comunió posat i podeu portar una muda de carrer normal també. I el mateix si és un reportatge postboda.

QUANTES FOTOS ENS DONARÀS?
Jo edito totes les fotos que crec que han sortit maques, no us puc dir un número perquè depèn de cada sessió, en una sessió normal poden ser unes 120 fotos. A l'apartat ÀLBUMS podeu veure algunes de les fotos que he entregat a cada sessió.

COM HEM D'ANAR VESTITS?
De com aneu vestits durant el reportatge dependrà que les fotos surtin més o menys maques. Així que una vegada heu fet la reserva us faré arribar un dossier d'estilisme amb informació sobre la roba més adequada per a cada sessió i com combinar-la. Jo tinc alguna cosa de roba que sempre us puc deixar si us agrada.

A ON FAREM LA SESSIÓ?
Jo conec vàries localitzacions a Matadepera i a La Cerdanya a on acostumo a fer els reportatges i sé quin està més maco a cada època de l'any. En funció de quan hàgim de fer el reportatge us aconsellaré el que estigui més bonic. Si decidiu anar a un altre lloc o a casa no hi ha problema, jo m'adapto a l'espai que em trobo.

A QUINA HORA ES FARÀ?
La sessió generalment es farà a mitja tarda, és el moment en el qual la llum és més maca. Els esdeveniments es faran a l'hora que estiguin programats.

QUÈ PASSA SI PLOU?
Es canviarà per una altra data.