top of page
Precomunio Daniel130-149_edited.jpg

"M´inspira la natura, uns cabells que es mouen per la brisa, unes mans agafades, els teixits delicats..."

Al 99,9% dels meus clients no els agrada posar, és per això que els meus reportatges són una experiència, el passar una estona junts, estar pels nens, per la parella,  divertint-vos, sense mirar el rellotge ni el mòbil i deixant que els millors moments surtin sols.

Alex i Meri neu

Alex i Meri neu

Play Video

Lacapsadefotos Matadepera i La Cerdanya.

Tel: 645-881-604

hola@lacapsadefotos.com

Com anirà la sessió?

QUAN I COM RESERVO?
Una vegada tingueu clar que voleu rerevar una sessió de fotografia familiar o infantil, buscarem una data que ens vagi bé a tots. Com abans millor, sobretot si voleu fer-la en cap de setmana. Des de l'apartat CONTACTE em podeu escriure o bé per email o xarxes socials.
Necessitaré una paga i senyal d'un 20% aproximadament per a reservar la data, sobretot si son fotografia de comunió o casament.

QUÈ HE DE PORTAR?
No cal que porteu res, jo sempre tinc alguna coseta d'atrezzo, però si us fa il.lusió alguna cosa en especial la podeu dur sense cap problema, si encaixa la farem servir.
Si es tracta d'una sessió de fotos newborn necessitaré que em prepareu un coixí de lactància. I no patiu per la casa, no cal que tingueu una casa perfecte ni brillant.
En el cas de precomunions el nen o nena haurà de dur el vestit de comunió posat i podeu portar una muda de carrer normal també. I el mateix si és un reportatge postboda.

QUANTES FOTOS ENS DONARÀS?
Jo edito totes les fotos que crec que han sortit maques, no us puc dir un número, depèn de cada sessió, perque en pogueu escollir les que entrin en el vostre pack amb l´opció de comprar-les totes. 

COM HEM D'ANAR VESTITS?
De com aneu vestits durant la sessió de fotografia infantil i familiar dependrà que les fotos surtin més o menys maques. Així que una vegada heu fet la reserva us faré arribar un dossier d'estilisme amb informació sobre la roba més adequada per a cada sessió i com combinar-la. Jo tinc alguna cosa de roba que sempre us puc deixar si us agrada.

A ON FAREM LA SESSIÓ?
Jo conec vàries localitzacions a Matadepera i a La Cerdanya a on acostumo a fer els reportatges i sé quin està més maco a cada època de l'any. En funció de quan hàgim de fer el reportatge us aconsellaré el que estigui més bonic. Si decidiu anar a un altre lloc o a casa no hi ha problema, jo m'adapto a l'espai que em trobo.

A QUINA HORA ES FARÀ?
La sessió generalment es farà a mitja tarda, és el moment en el qual la llum és més maca. Els esdeveniments es faran a l'hora que estiguin programats.
​Si la sessió de fotografia infantil o familiar la fem a casa, serà a la hora que entri més llum a casa.

 

QUÈ PASSA SI PLOU?
Es canviarà per una altra data.

bottom of page