top of page
Reportatge familiar 2020-263_edited.jpg
sessio Lacapsadefotos1018.jpg

Aquest serà un regal dels més emotius que t´hagin fet!

Si si, perquè a més de passar-ho superbé una estoneta, tindràs un record per sempre, per sentir-lo.

Prepara´t per una sessió de fotos, natural, divertida, en exterior o estudi amb llum natural, i lo millor de tot, si no t´agrada posar, no pateixis que no cal posar!

La sessió té una durada de 30 minuts, inclou alguna coseta d´atrezzo i totes les fotos que surtin bé, editades i en alta resolució. 

Si vols podras comprar material imprès desde la mateixa galeria on jo te les envii, hi ha quadres, àlbums, fotos impreses, i més.

ESTEU PREPARATS PER FER DE MODELS???

Com ho fem per organitzar la sessió?
Escriu-me a hola@lacapsadefotos.com o bé envia´m un missatge o truca´m al tel. 645881604, em dic Txell

sessio Lacapsadefotos-314.jpg

on la podem fer?

Pots fer-la a casa teva, en estudi amb llum natural o en exteriors, jo treballo per la zona de la Cerdanya i de Matadepera. Si la vols fora d´aquestes zones, també es pot fer, però potser hi hagi un petit suplement pel desplaçament i peatges.

quina roba és la més indicada?

Aqui t´adjunto l´enllaç a la guia de vestuari per si t´ajuda alhora d´escollir la roba, bàsicament roba senzilla, de colors neutres, teixits naturals i lliseta. Evitar al màxim logos i marques grans o dibuixos.

GUIA DE VESTUARI

 

què he de portar?

No cal que portis res! Jo m´encarrego de portar alguna coseta d´atrezzo si fa falta, de totes maneres si et fa il.lusió portar alguna cosa en concret la pots agafar, i si vols que vingui la mascota de casa també serà benvinguda (excepte als estudis

bottom of page