I tu, com vols el teu reportatge?

SENZILLET 150€

Un petit reportatge de 25 a 30 minuts de durada i un mínim de 30 fotos editades i entregades per wetransfer en alta resolució.

Entrego un miniàlbum 20x20cm de 6 pàgines, o bé un quadre imprès en paper fine art enmarcat. 

UN BON REPORTATGE  desde 295€

 

Ja que ens hi posem...volem un bon reportatge amb moltes fotos, amb canvis de roba i diferentes localitzacions. Sessió d´1 hora i mitja aproximadament, en exteriors. 

Preu:

Podeu triar entre 1 àlbum forrat de roba, grabat a la portada, de tamany 25x25cm i 10 pàgines per 310€

o bé 8 fotos impreses 15x20cm dins una bosseta de tela i un desplegable amb 10 fotos per 295€

Les dues opcions inclouen editades totes les fotos que surtin bé en un pendrive.

SEREU PARES? desde 295€

La sessió newborn la faig a domicili, sense preses, respectant el ritme del nadó i sense que us atabaleu per arribar a l´hora enlloc. A casa ho teniu tot, l´atrezzo, la vostra llar...no patiu si la casa no és espectacular, no es veurà pràcticament.

Aquest reportatge s´entrega en una capsa de música de fusta, on es guarda un àlbum de 18x18cm,amb 12 pàgines i un pen amb les fotos editades en alta resolució, el preu son 330€.

Si no vols la capsa de música tens l´opció d´escollir una bosseta de tela amb 10 fotos impreses 15x20cm i 1 desplegable amb 8 fotos per 295€.

Vols més material imprès?

CASAMENTS desde 1300€

​La festa s´acabarà, el menjar us l´haureu menjat, les flors es quedaràn pansides i el moment de nervis de la ceremònia ja us haurà passat, les fotografies són el què us quedarà, per sempre, i cada vegada que les mireu reviureu un dels dies més importants de la vostre vida. Per això us recomano que contracteu un professional. La meva presencia serà discreta, professional, documentant cada moment del vostre dia de manera natural, us entregaré les fotos editades, en un pendrive. I podreu escollir si voleu impressions, àlbums, quadres...

SERVEIS PER A EMPRESES I EVENTS

Per a serveis per a empreses i events escribiu-me per donar-me la informació de què necessiteu i us faré un pressupost a mida.

             

Per fer una reserva s´ha d´abonar el 20% del total del preu de la sessió.

El mateix dia que es fa el reportatge enviaré per whatsapp entre 4 i 7 fotos editades, la resta estaràn llestes en un termini d´uns 20.25 dies.

Families monoparentals 5% de descompte.

Totes les tarifes inclouen el 21% de iva. Pen drive amb tota la sessió 70€
Totes les fotos que lliuro estàn editades , si les vols en un pen drive, hi ha un suplement de 15€ (només per a la mini sessió).
En el cas d´haver de retocar de manera específica a petició del client es cobra un suplement de  3,00€ per foto.
Desplaçament inclòs en un radi de 30 km des de Terrassa.

Per a qualsevol altre tipus de reportatge posat en contacte amb mi al email: hola@lacapsadefotos.com