Fa un pilot d´anys que vas deixar de montar els àlbums i ara se t´han acumulat les fotos i no saps quan posar-t´hi?

Quan va nèixer el teu primer fill/a vas començar a fer àlbums... i et vas proposar fer un àlbum cada any per veure com el teu fill/a anava creixent, les vacances que feieu junts, els primers Nadals, etc...

Vas fer un o dos àlbums i després se´t ven anar acumulant les fotos, però no tenies temps de fer-los.

Va nèixer el segon i et vas tornar a proposar de fer-ne per deixar-lis als nens un bonic record de la seva infantesa, però resulta que entre els nens, la casa, la feina , etc... no n´has fet cap més i tens una pila d´anys pendents de recopilar i montar els àlbums.

Si t´has sentit identificat/da amb aquesta realitat que t´acabo d´explicar, aquest servei és per tu!

​És molt fàcil, tu m´envies un wetransfer amb les fotos de la teva familia, jo escullo les més maques de cada any, i et monto els àlbums per anys. 

Podem deixar-ho amb els pdfs perque tu el demanis a la casa que vulguis imprimir, o et puc donar els àlbums ja impresos.

Per un màxim de 250 fotos per any, el cost del servei és de 80€ per any (album físic no inclòs ), si voleu l´àlbum imprès de 25x25 serien 250€ ( 24 pàgines)

Entre 250 i 500 fotos serien 110€, amb l´àlbum de 25x25cm serien 280€ (24 pàgines)

Aquest servei és nomès per fer la tria i maquetar els àlbums, si voleu que les editi per millorar-les una mica, el cost del servei incrementarà en 80€.

El plaç d´entrega és d´unes tres-quatre setmanes aproximadament, si voleu l´àlbum alguna data ewn concret aviseu-me abans.