Preguntes  Freqüents

ON ES FA LA SESSIÓ?

Totes les sessions les faig en exteriors, és on em sento més còmode, així puc jugar amb la llum del sol, la naturalesa...els nens poden córrer, fem bombolles de sabó, poden escalar els arbres, amagar-se, etc.... i també ells es diverteixen més. Es poden fer en el camp, la ciutat, el bosc, la platja o a casa vostre, això ho decidireu vosaltres segons el que més us vingui de gust. Jo tinc uns llocs concrets on vaig bastant sovint i sé com queden les fotos que es fan allà.

QUANT DURA LA SESSIÓ?

La sessió dura 1 hora i mitja més o menys, depèn de cada nen....permet canvis de roba si voleu.

HE DE PORTAR ALGUNA COSA?

Podeu portar algun canvi de roba i també podeu portar atrezzo tipus ninos, ulleres de sol, mascotes, pilotes, instruments musicals...! De tota manera jo sempre porto alguna cosa com a mantes per posar a terra, algun foulard, sabó per a bombolles, flors, fanalets....Les mascotes son molt benvingudes!!! Si voleu vestits per a nenes o mares i per a embarassades també m´els podeu demanar.

QUANTES FOTOS ENS  ENTREGARAS?

Jo us editaré totes les fotos que surtin bé i us les entregaré en un pendrive i sense marques d'aigua per si voleu fer posters, àlbums, o altres coses. Us donaré també el què porti el paquet que hagueu comprat.

RETOQUES LES FOTOS EN PHOTOSHOP?

El preu inclou una edició bàsica, és a dir que les fotos s'editen quant a llum, contrast, saturació, es re enquadren si crec que queden millor, fins i tot algunes es passen a blanc i negre o es posa algun filtre. En el cas que vulgueu un retoc més específic tipus eliminar arrugues, reduir malucs, panxa, afegir cabell o aquests tipus de retocs, el preu s'incrementa en 3,00€ per foto.

ENS HEM DE VESTIR D´ALGUNA MANERA ESPECIAL?

Jo us recomano el tipus de roba segons cada sessió, però en general us recomano colors clarets i llisos, beige, gris clar, cru, blanc, blau cel i rosa. Perquè el resultat sigui el que espereu prefereixo que no us maquilleu més del compte,  i que no us vestiu amb roba que no us poseu habitualment, perquè després no us agradareu en les fotos.

QUINS DIES I HORES ES FAN LES SESSIONS?

La millor hora per fer el reportatge és a la tarda, una estona abans que es posi el sol, o també a primeríssima hora del matí quan el sol encara és baix. La resta del dia si es fan les fotos ha de ser a l'ombra, sinó el sol fa moltes ombres en les cares. Quant al dia, es poden fer entre setmana o el cap de setmana o festiu, no tinc problema en treballar els caps de setmana perquè entenc que és quan va millor a les famílies. Un cop haguem quedat amb un data i hora concreta per fer la sessió, aquesta no es canviarà si no és per mal temps (que jo avisaria el mateix dia) o per causes importants.

QUANT VAL LA SESSIÓ?

A l'apartat de tarifes teniu els preus per a cada tipus de sessió.
Aquest preu és per a un radi de 30 km al voltant de Terrassa. Si la sessió es fa més lluny, es cobra desplaçament segons la distància a la qual m'hagi de desplaçar.

COM RESERVO HORA?

Només fa falta que ens posem d'acord i busquem un dia que vagi ben a les dues parts i ja està! Per a events familiars i casaments i comunions és necessari abonar el 20% de l´import per reservar la data.

COM FAIG EL PAGAMENT?

Es pot fer el mateix dia de la sessió en efectiu si us va bé o amb targeta, o bé fer una transferencia per avançat.

PUBLICARAS LES NOSTRES FOTOS A LES XARXES SOCIALES?

Només si em doneu permís i em firmeu el contracte pels drets d´imatge.